Tedenstad bloggar offentligt!


En högst modern bloggares skrivbord.
Tedenstad bloggar offentligt!


Ett, två, tre, på det fjärde ska det ske…

Den 29 september 2009 bestämde jag mig för att bli en modern människa och startade en blogg. Inte en blogg som vem som helst kan läsa, utan en blogg som bara vissa utvalda kunde komma åt. Jag tänkte att eftersom jag vill skriva om vardagshändelser, om mina nära och kära och om min själs innersta, skulle det nog vara hämmande att skriva för alla i hela världen som kan svenska. Jag bloggade i knappt en månad och mina utvalda läsare gav mig så många upplyftande kommentarer att jag blev alldeles vimmelkantig.
Fyra veckor och tio blogginlägg senare fick min bloggkarriär ett abrupt slut eftersom jag halkade in på ett bananskal i Dröse & Norberg Nöjens stall. Dröse & Norberg Nöjen - en uppstickare bland teater- och nöjesproducenter i vårt avlånga land, ett familjeföretag med ambitioner. Mer om detta senare.

...på det femte gäller der... Nu är jag inte enbart en modern människa, utan jag har även blivit modig. I dag - första lediga dagen på tre veckor - beslutade jag mig för att komma ut ur garderoben.


...på det sjätte smäller det... och så pang, är min offentliga blogg öppen!!! Hur mycket tid jag kommer att lägga på bloggandet vet jag inte, men jag har i alla fall börjat med att lägga in texterna från min gamla bloggsida.

 

Bilder? Det vet jag inte än. Jag har inte lärt mig hur man lägger in bilder. Men förhoppningsvis kommer jag att utvecklas och en vacker dag lyser min vackra nuna upp bloggbesökarnas tillvaro eller kanske något annat vackert som har fastnat på bild.


En nyuppväckt bloggerska


Kommentarer
Postat av: Ankan

Men heeeej!

Trevligt att "se" dig här i bloggvärlden :)pöss, pöss!

2010-03-08 @ 22:22:27
Postat av: Eva Törn

Keep on blogging! Det blir som dagboksskrivande, man rensar hjärnan och livet flyter lättare efteråt.

2010-03-13 @ 17:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0