TILL SALU – MILSVID UTSIKT!Utsikt från frukostbordet.

TILL SALU – MILSVID UTSIKT!


Hela dan får hon arbeta, hon får jobba, hon får streta, putsa, diska, tvätta, damma… Det är ju hon som knogar tills hon blir alldeles virrig, darrig, stirrig. Visst är det så mössen sjunger om Askungen när de syr hennes balklänning. Helgen som gick hade den sångtexten passat lika bra om mig.

 

En nyrenoverad trea blev vår efter ett idogt letande på nätet, ett springande på visningar och en mycket spännande budgivning som vi förlorade i tisdags. Vår ångest hade pågått från det att vi budat tvåhundratusen kronor över planerad budget, men då höjdes priset ytterligare 50.000 kronor. Vi andades ut och lade oss platt, trots lägenhetens förträfflighet. Men plötsligt hände det! Just när vi hade accepterat vårt bakslag. På onsdagsförmiddagen ringde mäklaren och sa att vår utmanare hade backat. Vad gjorde vi då? Jo vi tänkte  - Take it or leave it – och la ett nytt bud på 50.000 under vår tidigare planerade budget. Ägaren svarade med att acceptera om de fick 50.000 över vårt bud och vi slog till – på vår planerade utgångsbudget! Och så hade vi blivit med trea.

 

Nu återstod bara en liten detalj. Vi måste sälja vår övernattnings-/kontorstvåa i Storstugan och den var belamrad med hela vårt livsverk. Nämligen all dokumentation från ApolloTeaterns 60 produktioner, alla kontorsmaskiner, alla aktuella och inaktuella kostymer från Nickes ständigt pågående musikprogram, fyllda hyllor, lådor, skåp och garderober och ett komplett möblemang. Och vad gör jag då? Jo jag jobbar, stretar, putsar, diskar, tvättar, dammar, och knogar tills jag blir alldeles virrig, darrig, stirrig. Men i går klockan 11 stod homestajlaren Tedenstads och hennes kånkandes och packandes makes 54 kvadratmeter i Storstugan klar för fotografering.  Och så här blev resultatet.

 


Alla bilder är tagna av Fisheye Foto

 

 

Känner du någon som skulle vilja bo i just  denna lägenhet, så berätta gärna att den är till salu och säljs via Alf Jonsson på Mäklarringen, tel: 08-544 733 54, 0739-626 111, alf.jonsson@maklarringen.se och vill du ha mer kött på benen är det bara att gå in på http://www.hemnet.se/beskrivning/1432835?r=3


Låt budgivningen starta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0