Strandstudier i Torrevieja!En underbar strandsyn.

Strandstudier i Torrevieja!

Vi tog oss en solskenspromenad till centrala Torrevieja, maken och jag. MBT-skorna gav den rätta svikten för knäna och luften var lagom frisk. Frukosten hade just lagt sig tillrätta och vi mådde så där bra som man bara kan göra första dagen när man anlänt till ett varmare klimat. Det blev en cortado på ett lokalt café innan vi nådde den fashionabla strandpromenaden med kommers upp över öronen, kryllandes av afrikanska säljare vars öde man inte kan låta bli att fundera över. Var kommer de ifrån? Kom de hit på någon människosmugglares ranka båt? Lyckas de någonsin få en klocka eller en handväska såld eller driver de någon paralell verksamhet? Skickar de pengarna de tjänar till sina familjer i någon avlägsen by i Afrika? Inte vet jag, men att vi männoskor har olika livsöden blir så tydligt på platser som denna. Jag missade att fånga dem på bild, men knäppte i alla fall fotot här ovan med min iPhone. Vilket gäng! De är inte här för att sälja klockor, det är ett som är säkert.

Nicke och jag gick till en PUMA-store och köpte skor på rean, vi ska gubevars spela golf i morgon och hade inga lämpliga skor för ändamålet. Övrig utrustning får vi låna av arrangören för torsdagskvällens festiviteter med "Nicke Sinatra". Jag inhandlade också en PUMA golfkeps och på marknaden köpte jag ännu en hatt som under promenader ska skydda min rödlätta hy. Så en afrikan fick i alla fall sälja en hatt till mig.

Efter ett par timmars traskande, slog vi oss ner på en strandrestaurang och jag beställde en gaspacho och VATTEN! Nicke däremot gick hela vägen, tog först en gin tonic och sedan en San Miguel till sin tortilla. Att jag valde vatten hänger enbart ihop med en envis förkylning som vägrar lämna kroppen och jag vill inte ge den chans att ta nytt grepp om min hälsa på grund av felaktigt leverne. Det räcker med att jag ägnade helgen åt att överanstränga mig i flytten. Nu vill jag bli helt frisk!

En riktig kick fick jag när vi kom tillbaks till hotellet och jag tog en titt ut över havet och stranden från vår terass, för där nere stod en naken man. Den karlakarlen undgick inte min kameralins, synd bara att man inte är utrustad med bättre teleskop när man ska leka paparazzo. Beviset för den vackra vyn ser ni alla fall här.


En man i bara mässingen alldeles solo.

Det är roligt nästan jämt.

Kommentarer
Postat av: Eva

Han var väl inte naken! Han har ju hatt på sig!

2011-03-01 @ 17:28:20
Postat av: Marianne Tedenstad

Ha, ha, ha det har du rätt i!

2011-03-01 @ 17:37:05
URL: http://tedenstad.blogg.se/
Postat av: Carina L

Ciao! Hoppas ni har det skönt tillsammans!? Jag va' i Torrevieja m omnejd på jobb för några år sen...o måste säga att det är triiist!! Spanien bortbyggt! Alicante ok, men nää vilken trist kust...köp ingen fastighet där!

2011-03-01 @ 21:58:06
Postat av: Gunilla o Klasse

Hoppsan vi trode det var Nicke i hatten!

Koppla nu av och mys, Klasse skottar om det kommer

mer snö!!!

Solbacken

2011-03-01 @ 22:42:13
Postat av: Marianne Tedenstad

Carina! Nej vi ska inte köpa fler bostäder på ett tag, men några dagar i Torre Vieja är inte helt fel, speciellt med tanke på att det är en kombinerad arbets-/semesterresa.

Gunilla o Klasse! Visst är Nicke lite i hatten, men inte i hatten på bilden.

2011-03-01 @ 22:58:22
URL: http://tedenstad.blogg.se/
Postat av: Åsa & Andreas on D&N office

Hahaha, ja men Marianne, du hade väl kikare med dig ;) Har han inte bikiniöverdel på sig?? Vi har varit tvugna att zooma, men hade du lugnat din flämtande kvinnokropp hade skärpan blivit bättre. Vi är fortfarande osäkra på vad han bär upptill :) Ni verkar ha det toppen ;) kram till dig och Nicke (pssst, han borde smörja sig ordentligt Nicke om han ska ränna runt naken så där ;))

2011-03-02 @ 09:50:59
Postat av: Marianne Tedenstad

Åsa & Andreas och D&N office: Nej han/hon/den/det har inte bikiniöverdel. Hår på bröstet är vad den lille nudisten har.

2011-03-02 @ 18:03:14
URL: http://tedenstad.blogg.se/
Postat av: Marianne Tedenstad

Åsa & Andreas och D&N office: Nej han/hon/den/det har inte bikiniöverdel. Hår på bröstet är vad den lille nudisten har.

2011-03-02 @ 18:03:27
URL: http://tedenstad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0