Vi vandrade i bergen!Gruppen på toppen!

 

Vi vandrade i bergen!

 

Mia och jag tog oss en extra tjejsemester på Gran Canaria. Två marsbleka RVSS:are på vift. Vår idé med veckan var ”inga måsten” utan bara göra det som faller oss in. Men vi är ju inte direkt några lapande solkatter, så en hel del aktiviteter föll oss in. Bland annat Mountain Tracking. Vi gick tillsammans med en organiserad grupp under strikt ledarskap första gången, något att rekommendera när man ger sig ut i okänd natur. Jag upptäckte till min stora förtjusning att knäna höll. Jag hade visserligen preppat med knäskydd och en värktablett, men ändå… det var en riktig seger att känna att de, speciellt det högra, stod pall. Jag har ju haft så ont, så ont, så länge, så länge. Men idogt simmande och försiktiga promenader i MBT-skor har gett resultat. Problemet var att jag inte hade något flås, eller rättare sagt att jag flåsade som ett gammalt ånglok under tvåtimmarsbergsbestigningen och benen kändes som stockar. Ett nytt fenomen för mig. Under hela mitt tidigare liv har jag av naturen haft bra kondition.Vi vilade med utsikt över vår semesteranläggning.


Mia som är en god kamrat, vilade snällt tillsammans med mig när fysiken sa stopp. Gruppen pauserade vid vackra utsiktsposter med jämna mellanrum, så vi nådde toppen tillsammans, fast jag var nog lite tröttare än de andra. Bergsvandringen gav oss blodad tand och det blev ytterligare två helvetesvandringar till toppen för lättfotade Mia och mina tunga ben. Skööönt med självplågeri ibland! Förutom bergsvandringar, ägnade vi oss åt vattengympa, simturer i Atlanten, strandpromenader, minigolf, marknad och samtal samt intagande av läcker mat och läskande drycker. Summa summarum, en skön semester för både kropp och själ.

 


Efter marknaden tog vi en "Tapas especial" till lunch för vi var sugna på
något lätt hahaha... med en kall San Miguel gick det ner.


Hemkomna till svenska kylan sammanstrålade vi med övriga RVSS-gänget på Cirkus på Djurgården och skrattade oss lyckliga tillsammans med Mia Skäringer, även om skratten fastnade i halsen flera gånger under föreställningen. Sedan tog vardagen vid och jag har ägnat en stor del av min tid åt att inreda nya kontoret-/ övernattningslägenheten i Täby, så att den nu känns inspirerande, mysig och hemmavan. Gamla lägenheten blev såld till slut.

 

Nu har jag kommit igång med ett nytt roligt projektarbete som produktionsledare i en filminspelning som äger rum i Stockholm med omnejd. (Jag har alltså slutat harva i Sundsvall och slipper flyga som en guttaperkaboll mellan Bromma och Midlanda.) Jag har även ett annat roligt deltidsengagemang som ”biträdande” turnéläggare åt Bosse Parnevik som säger sig ska göra sin absolut sista turné med ”Parneviks Gubbröra”. Ja, ja, tiden får väl utvisa hur det blir med den saken. Han har ju gnistan kvar och alla teatrar gör vågen när jag ringer och bokar in hans föreställning. Härliga tider, strålande tider! Kolla gärna in hemsidan på http://parnevik.se .

 

Jo förresten, komiskt nog har jag lyckats lägga in ett besök på utställningen Lugn och ro, designad av Mia, i Vallentunasalen och där genomgick jag ett provapåpass av Power Yoga, så lugn och ro har jag inte haft en endaste sekund sedan jag hem kom, men i kväll är det Lugn och Rö som gäller. Ensam som jag är, med en make på turné.

 Harry tog en paus i filmandet medan......regissören Mathew visade åt vilket håll Johannes skulle jogga.

 

I morgon är en annan dag.


Kommentarer
Postat av: Nica

Hihi - kan ju inte låta bli att tänka på "stenincidenten" när jag ser bilderna :)

Det ser underbart ut - och JA - vi får se till att åka ner hela RVSS. Vilken dröm....

Ses snart!

2011-03-28 @ 23:34:14
URL: http://nicasnyttigheter.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0